Despre noi

Societatea noastră vă oferă produse de calitate și servicii complete, la standarde superioare, folosind tehnici moderne și materie prima superioară

ISTORIC

SC Copernic SRL a fost înființată în anul 2000 de către investitori români, fiind o societate comercială cu capital privat.  Cu peste 20 ani de activitate,compania a câștigat experiența necesară în vederea oferirii celor mai bune produse și servicii în domeniul ambalajelor din carton. De asemenea putem oferii afacerii dumneavoastră soluții în vederea reducerii costurilor și propunerea celor mai bune variante de ambalat.

Suntem în continuare, în expansiune și ne preocupăm de modernizarea liniilor de producție și lansarea de noi produse.

 

OBIECTUL DE ACTIVITATE

Producția și comercializarea ambalajelor din hârtie și carton ondulat. Ambalajele executate pot fi clasice, stantate și imprimate în 1-2 culori sau personalizate prin serigrafie.

Am introdus în portofoliul nostru hârtie de ambalat cu sau fără polietilenă kraft și albă destinată industriei alimentare și nealimentare, în coli și role.

CALITATEA

Una dintre preocupările noastre constante, drept urmare am implementat și obținut certificarea în sistemul de management al calității care îndeplinește cerințele SR EN ISO 9001:2008.

SC Copernic SRL este onorată să răspundă oricărei solicitări din partea dumneavoastră. De asemenea deținem și aviz sanitar pentru industria alimentară.

GALERIE FOTO

Sună pentru o comandă

+40 746 086 450

Buy now